We're updating the issue view to help you get more done. 

[Logstash 1.3.3] Failed to flush outgoing items

Description

I'm using logstash 1.3.3 and trying to import data from redis-2.8.7 into elasticsearch 1.0.1.
It had run well, but yesterday, It failed because of this reason:
{:timestamp=>"2014-03-25T16:39:29.121000+0700", :message=>"Failed to flush outgoing items", :outgoing_count=>100, :exception=>#<Errno::EBADF: Bad file descriptor - Bad file descriptor>, :backtrace=>["org/jruby/RubyIO.java:2063:in `close'", "jar:file:/home/logstash/logstash/logstash-1.3.3-flatjar.jar!/ftw/connection.rb:173:in `connect'", "jar:file:/home/logstash/logstash/logstash-1.3.3-flatjar.jar!/ftw/connection.rb:168:in `connect'", "jar:file:/home/logstash/logstash/logstash-1.3.3-flatjar.jar!/ftw/connection.rb:156:in `connect'", "org/jruby/RubyArray.java:1613:in `each'", "jar:file:/home/logstash/logstash/logstash-1.3.3-flatjar.jar!/ftw/connection.rb:139:in `connect'", "file:/home/logstash/logstash/logstash-1.3.3-flatjar.jar!/ftw/agent.rb:406:in `connect'", "org/jruby/RubyProc.java:271:in `call'", "jar:file:/home/logstash/logstash/logstash-1.3.3-flatjar.jar!/ftw/pool.rb:48:in `fetch'", "file:/home/logstash/logstash/logstash-1.3.3-flatjar.jar!/ftw/agent.rb:403:in `connect'", "file:/home/logstash/logstash/logstash-1.3.3-flatjar.jar!/ftw/agent.rb:319:in `execute'", "file:/home/logstash/logstash/logstash-1.3.3-flatjar.jar!/ftw/agent.rb:217:in `post!'", "file:/home/logstash/logstash/logstash-1.3.3-flatjar.jar!/logstash/outputs/elasticsearch_http.rb:227:in `post'", "file:/home/logstash/logstash/logstash-1.3.3-flatjar.jar!/logstash/outputs/elasticsearch_http.rb:222:in `flush'", "file:/home/logstash/logstash/logstash-1.3.3-flatjar.jar!/stud/buffer.rb:219:in `buffer_flush'", "org/jruby/RubyHash.java:1338:in `each'", "file:/home/logstash/logstash/logstash-1.3.3-flatjar.jar!/stud/buffer.rb:216:in `buffer_flush'", "file:/home/logstash/logstash/logstash-1.3.3-flatjar.jar!/stud/buffer.rb:193:in `buffer_flush'", "file:/home/logstash/logstash/logstash-1.3.3-flatjar.jar!/stud/buffer.rb:159:in `buffer_receive'", "file:/home/logstash/logstash/logstash-1.3.3-flatjar.jar!/logstash/outputs/elasticsearch_http.rb:201:in `receive'", "file:/home/logstash/logstash/logstash-1.3.3-flatjar.jar!/logstash/outputs/base.rb:86:in `handle'", "(eval):133:in `initialize'", "org/jruby/RubyProc.java:271:in `call'", "file:/home/logstash/logstash/logstash-1.3.3-flatjar.jar!/logstash/pipeline.rb:259:in `output'", "file:/home/logstash/logstash/logstash-1.3.3-flatjar.jar!/logstash/pipeline.rb:218:in `outputworker'", "file:/home/logstash/logstash/logstash-1.3.3-flatjar.jar!/logstash/pipeline.rb:145:in `start_outputs'"], :level=>:warn}

Is it a bug from this version?
Attach file is all my config file

Environment

None

Status

Assignee

Logstash Developers

Reporter

Jackie Khuu

Labels

Affects versions

1.3.3

Priority